عرض مشاركة واحدة
  #1  
قديم 20-06-2012, 04:31 PM
professional25 professional25 غير متواجد حالياً
 
تاريخ التسجيل: Jun 2012
المشاركات: 81
professional25 is a splendid one to beholdprofessional25 is a splendid one to beholdprofessional25 is a splendid one to beholdprofessional25 is a splendid one to beholdprofessional25 is a splendid one to beholdprofessional25 is a splendid one to beholdprofessional25 is a splendid one to behold
مميز بى ام دبليو Z4 ستظهر بوجه الفئة الثالثة الجديد

بى ام دبليو Z4 ستظهر بوجه الفئة الثالثة الجديد
استمر انتاج الجيل الثاني من Z4 السيارة الرودستار اللى سقفها صلب القابل للطي في الإنتاج من 2009، فاعتقد انه حان موعد تجديده ممكن يكون تقريبا السنة القادمة.





و العديد من الطرازات المحسنة لشركة بى ام دبليو حسب موقع "اى فرت" مؤخراً مثل الفئة السابعة المحسنة لعام 2013 تم امدادها بتحسينات تصميمية زى ما عملوا مع الفئة الثالثة من قبل في 2009، وطبعا اللى يعرف المعلومة المؤكدة في الموضوع ده هو رئيس قسم التصميم في الشركة كريم هابين وممكن كمان أعضاء فريقه، ولكن فيه مصمم بريطاني مستقل هو إيفان بوريسوف كان له رأي تانى.






فوجهة نظره هى أن تصميم مقدمة الفئة الثالثة الجديدة الأكثر عرض وحضور بتفاصيله الواضحة وأضوائه اللى فيها الخطوط الحادة هتكون مناسبة جدا لتجديد وجه Z4 الجديدة فى السنة الجديدة.
رد مع اقتباس