بسم الله الرحمن الرحيم
الخبر ده من كونتاكت كارز
الداخلية تسلم اللوحات المعدنية الجديدة لمن يطلبها
طالب اللواء سراج الدين زغلول مدير الإدارة العامة لمرور القاهرة جميع قائدي المركبات التي تحمل لوحات معدنية مؤقتة أو محلية الصنع وانتهت المدة القانونية لرخصة السير بالتوجه إلى "وحدة المرور" لاستبدالها.
وأضاف اللواء زغلول في تصريحات صحفية أبرزتها صحيفة "المساء" يوم الاثنين أن على جميع قائدي المركبات بكافة أنواعها التوجه إلى وحدة المرور التي يقع في نطاقها محل الإقامة لاستبدال اللوحات القديمة التي انتهت مدتها القانونية بأخرى جديدة مؤمنة.
وأضاف مدير الإدارة العامة لمرور القاهرة أن اللوحات المعدنية الجديدة المؤمنة متوفرة بجميع وحدات المرور ويتم تسليمها لمن يتقدم لطلبها في نفس اليوم.
ونفى اللواء سراج الدين زغلول ما تردد عن أن هذه اللوحات المعدنية بها عجز وليست متوافرة لدى وحدات المرور.
|
المشكلة طبعا مش في الخبر
المشكلة ان من كام يوم لقيت عربية راكنة في الشارع وعليها ال 3 حروف دول
ه ف أ ( هاء_فاء_همزة)
وطبعا استغربت جدا ان لوحة زي دي تخرج من المرور لأنها بتحمل اهانة ممكن لصاحب العربية
بالرغم من ان قيادات المرور أكدوا ان حتكون في مراعاة للجزئية دي ان الحروف ماتكنش بترمز لأي معنى سئ
لكن أنا بأكد لكم اني شفت اللوحة دي وبقدر ما اتضايقت علشان خاطر صاحبها لكن في الآخر قلت هو أكيد يستحق اللوحة دي لأنه من الأصل وافق انه ياخدها
دلوقت بعد ما بقت اللوحة متاحة للجميع ممكن تروح تغير النمر بتاعتك ولا تخاف أحسن تلاقي مكتوب عليها ( * * * ) ؟!!!!!!!!!!!!
ولو لقيت حاجة ما عجبتكش أزاي تقدر تتصرف؟