رد: مش قلقان بعد الى سمعتة عن نيو سيراتو ..؟؟
أنا ما سوقتش السيراتو لكن سألت كثير لاني ناوي أجبها ان شاء الله.
موضوع ان العربية بتتقلب بالنسبة ليا مجرد اشاعة لم يثبت صحتها حتى اﻵن لاني معرفش حد اتقلبت بيه العربية لكن قريت هنا في المنتدى عن حالتين وفي الاثنين كان في ردود منطقية من الأخوة في المنتدى و خصوصا ردود AboNora. لاحظ ان في الحالتين مفيش اي اثبات ان المقصات اتكسرت خصوصا ان الاتنين شرعوا في مقاضاة الشركة على حد كلامهم و عملوا المعاينات. و ده السبب المنطقي اللي ممكن يخلي العربية تتقلب (أو عيب أو انفجار في الاطارات ودي حاتكلم عنها بعدين).
كمان الصور المنشورة للعربيات اللي عاملة الحادثة تشير الى ان عوامل الأمان فيها جيده في حالة لا قدر الله حدوث حادثة.
أنا كمان سألت وسيط تأمين عارفه من زمان و العائلة كلها بتتعامل معاه عن الموضوع ده بحكم ان ده شغله وبيتعامل مع العربيات اللي عاملة حوادث. كان رده ان حوادث السيراتو معدلها طبيعي بالنسبة لانتشارها و ان اكثر عربية بتعمل حوادث هي اللانسر (لأنها الأكثر انتشارا و ليس بسبب أي عيب فيها).
الشكوى المؤكدة بالنسبة ليا هي انه مع الجنوط ال 17 الاطارات بتبوظ أحيانا في حالة القيادة السريعة في الحفر و الطرق غير الممهدة. و ده غير كلفته العاليه يمثل خطر لأن ممكن يسبب مشاكل كثيرة (الحادثتين المذكورتين في المنتدى كانوا جنوط 17 ده غير شكاوي كثير من ناس ما عملتش حادثة بس الاطارات باظت).
|