العودة   مصر موتورز مجتمع السيارات > تعديل السيارات والاكسسوارت > تعديلات رفع الاداء

تعديلات رفع الاداء car performance tuning - قسم خاص بتعديلات رفع أداء السيارة من محرك وأجهزة تعليق وفرامل الخ ...


إضافة رد
 
أدوات الموضوع
  #16  
قديم 20-09-2013, 05:34 PM
strong2008r strong2008r غير متواجد حالياً
 
تاريخ التسجيل: May 2012
المشاركات: 34
strong2008r is on a distinguished road
افتراضي رد: مساعدة ،، تركيب تربو لفلوينس 2012


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة romeoalmansour مشاهدة المشاركة

k9 من غير تربو k9k بتربو نازل مع العربية - وعشان كده انا هقول الموضوع بالتفصيل بس انا بره دلوقتي لما ارجع ان شاء الله
طيب حضرتك ممكن تقولى المكنة k9k هتبقى افضل ولا اركب تربو على المكنة اللى عندى زى ما تفضل المهندس ramy و قالى
و هل ممكن التوكيل يعملى المكنة دة ؟
و هيتكلف اد ايه ؟
رد مع اقتباس
  #17  
قديم 21-09-2013, 02:41 AM
الصورة الرمزية romeoalmansour
romeoalmansour romeoalmansour غير متواجد حالياً

التخصص العملى: Engineer
هواياتي: reading and reading
 
تاريخ التسجيل: May 2013
الموقع: cairo
المشاركات: 3,663
romeoalmansour has a reputation beyond reputeromeoalmansour has a reputation beyond reputeromeoalmansour has a reputation beyond reputeromeoalmansour has a reputation beyond reputeromeoalmansour has a reputation beyond reputeromeoalmansour has a reputation beyond reputeromeoalmansour has a reputation beyond reputeromeoalmansour has a reputation beyond reputeromeoalmansour has a reputation beyond reputeromeoalmansour has a reputation beyond reputeromeoalmansour has a reputation beyond repute
افتراضي رد: مساعدة ،، تركيب تربو لفلوينس 2012

سيدي الفاضل الموتور (K9K) موجود بس سعره غالي جدا وعشان يشتغل علي عربيتك عايز تغير ضفيرة وكمبيوتر
عربية حضرتك مش هتلاقي فيها مكان تحط صباعك فيه - مش ذي الهوندا مثلا .
العربية الفرنساوي حساسه جدا وطبعا مفيش مكان تركب فيه مبرد الهوا فالكمبيوتر هيحث ان الهواء سخن وكميه الهواء اللي داخله كبيرة وفي نفس الوقت درجة حرارة المياه بارده فهيقوم الكمبيوتر فاصل البنزين فورا - وعشان كدا في الهوندا بتغير الكمبيوتر او بتغير الشريحة اللي عليها البيانات (نفس شريحه العربية التربو) - دا غير ان الذياده في قدرة المحرك مش هتذيد بالشكل اللي انت فاكره
يبقي لما تركب تربو هتلغي حساسات - ودا في الفرنساوي صعب جدا - وعربيتك لسي جديدة - انا راي تسيب عربيتك ذي ما هي
والله اعلي واعلم
__________________

............


الله العظيم أعلي وأعلم





اللهُــم يا فارج الهَم, ويا كاشف الغــــم, فرّج همّــي, وفُك كربي, واغفر ذنبي , وارزقنــي من حيثُ لا احتسب
ما شاء الله تبارك الله ما شاء الله لا قوة إلا بالله , اللهم إني أسالك الهدى والتقى والعفاف والغنى
اللهم لا أضام وأنت حسبي، ولا أفتقر وأنت ربي، فأصلح لي شأني كله ولا تكلني إلى نفسي طرفة عين ولا حول ولاقوة إلابك
لا نفع للمال اذا كانت النفس فقيرة ولا ضرر من الفقر اذا كانت النفس غنية


Its easy taking it apart. But getting it back together is another story





.
رد مع اقتباس
  #18  
قديم 21-09-2013, 03:43 AM
الصورة الرمزية ramy safwt
ramy safwt ramy safwt غير متواجد حالياً
من انا؟: The Toy maker
التخصص العملى: CEO
هواياتي: innovation
 
تاريخ التسجيل: Jun 2013
الموقع: Cairo
المشاركات: 436
ramy safwt has a reputation beyond reputeramy safwt has a reputation beyond reputeramy safwt has a reputation beyond reputeramy safwt has a reputation beyond reputeramy safwt has a reputation beyond reputeramy safwt has a reputation beyond reputeramy safwt has a reputation beyond reputeramy safwt has a reputation beyond reputeramy safwt has a reputation beyond reputeramy safwt has a reputation beyond reputeramy safwt has a reputation beyond repute
افتراضي رد: مساعدة ،، تركيب تربو لفلوينس 2012


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة strong2008r مشاهدة المشاركة

العربية بقالها معايا سنة و شهرين فا اكيد لسة فى الضمان
ايه رأى حضرتك ؟

الخطوة دية هتخرجك من الضمان ده شئ مؤكد



المشاركة الأصلية كتبت بواسطة romeoalmansour مشاهدة المشاركة

سيدي الفاضل الموتور (K9K) موجود بس سعره غالي جدا وعشان يشتغل علي عربيتك عايز تغير ضفيرة وكمبيوتر
عربية حضرتك مش هتلاقي فيها مكان تحط صباعك فيه - مش ذي الهوندا مثلا .
العربية الفرنساوي حساسه جدا وطبعا مفيش مكان تركب فيه مبرد الهوا فالكمبيوتر هيحث ان الهواء سخن وكميه الهواء اللي داخله كبيرة وفي نفس الوقت درجة حرارة المياه بارده فهيقوم الكمبيوتر فاصل البنزين فورا - وعشان كدا في الهوندا بتغير الكمبيوتر او بتغير الشريحة اللي عليها البيانات (نفس شريحه العربية التربو) - دا غير ان الذياده في قدرة المحرك مش هتذيد بالشكل اللي انت فاكره
يبقي لما تركب تربو هتلغي حساسات - ودا في الفرنساوي صعب جدا - وعربيتك لسي جديدة - انا راي تسيب عربيتك ذي ما هي
والله اعلي واعلم
انت كده رحت بعيد جدا تربو الكهرباء و تربو اللى بيركب على سير الدينامو بيكونو باردين اساسا مفيش اى تعديل للحساسات هتلغى فلتر الهواء بتاع العربية و يهسقط مكانه التربو و خرطوم منه هيوصل على دخل الهواء و الاير ماس راكب و الدنيا كلها راكبة

بالنسبة لسينسور الحرارة فمش هيتعمل اى تعديل فيه كل القصة هيتفتحله فتحة فى الخرطوم اللى جى مع التربو و هيركب فيها و شكرا على كده بدون ما يتلغى ولا يتعمل فيه خربوش حتى وقت ما تحب تفكه هتفك عادى و ترجعه بمساميرة للفلتر بتاع العربية و طبعا مش هيحصل تغيير للكمبيوتر ولا حاجه

هيفرق معاه لكن زى ما وضحت مقدرش افتى الا اما اقيس المكنة و اعرف هتفرق قد ايه بالظبط

المشكلة اللى لازم نكون فيها صرحاء جدا مع بعض ايه فايدة التربو بالنسبالك ؟ و هل التعديل ده يستحق انك تخسر المدة اللى فاضله للضمان ؟ فى الحالتين انا مش كسبان حاجه انا فصصتلك الليلة كلها فوق بس لازم تقعد تفكر مع نفسك وقت كافى
__________________

رد مع اقتباس
  #19  
قديم 21-09-2013, 03:52 AM
الصورة الرمزية romeoalmansour
romeoalmansour romeoalmansour غير متواجد حالياً

التخصص العملى: Engineer
هواياتي: reading and reading
 
تاريخ التسجيل: May 2013
الموقع: cairo
المشاركات: 3,663
romeoalmansour has a reputation beyond reputeromeoalmansour has a reputation beyond reputeromeoalmansour has a reputation beyond reputeromeoalmansour has a reputation beyond reputeromeoalmansour has a reputation beyond reputeromeoalmansour has a reputation beyond reputeromeoalmansour has a reputation beyond reputeromeoalmansour has a reputation beyond reputeromeoalmansour has a reputation beyond reputeromeoalmansour has a reputation beyond reputeromeoalmansour has a reputation beyond repute
افتراضي رد: مساعدة ،، تركيب تربو لفلوينس 2012

طب حتي لو افتردنا انه ركب بنفس الوضع اللي حضرتك قلته الذياده في قدره المحرك (horsepower) قد ايه وخلي بالك اللي عايز يركب تربو ركب عربية معدلة وفاهم يعني ايه تربو - هل التربو اللي هيركب هيدي نفس الاداء ولو كومبيوتر العربية قافل علي قدره معينة فمفيش معني لرفع قدرة المحرك
والله اعلي واعلم
__________________

............


الله العظيم أعلي وأعلم





اللهُــم يا فارج الهَم, ويا كاشف الغــــم, فرّج همّــي, وفُك كربي, واغفر ذنبي , وارزقنــي من حيثُ لا احتسب
ما شاء الله تبارك الله ما شاء الله لا قوة إلا بالله , اللهم إني أسالك الهدى والتقى والعفاف والغنى
اللهم لا أضام وأنت حسبي، ولا أفتقر وأنت ربي، فأصلح لي شأني كله ولا تكلني إلى نفسي طرفة عين ولا حول ولاقوة إلابك
لا نفع للمال اذا كانت النفس فقيرة ولا ضرر من الفقر اذا كانت النفس غنية


Its easy taking it apart. But getting it back together is another story





.
رد مع اقتباس
  #20  
قديم 21-09-2013, 04:50 AM
strong2008r strong2008r غير متواجد حالياً
 
تاريخ التسجيل: May 2012
المشاركات: 34
strong2008r is on a distinguished road
افتراضي رد: مساعدة ،، تركيب تربو لفلوينس 2012


المشاركة الأصلية كتبت بواسطة romeoalmansour مشاهدة المشاركة

سيدي الفاضل الموتور (K9K) موجود بس سعره غالي جدا وعشان يشتغل علي عربيتك عايز تغير ضفيرة وكمبيوتر
عربية حضرتك مش هتلاقي فيها مكان تحط صباعك فيه - مش ذي الهوندا مثلا .
العربية الفرنساوي حساسه جدا وطبعا مفيش مكان تركب فيه مبرد الهوا فالكمبيوتر هيحث ان الهواء سخن وكميه الهواء اللي داخله كبيرة وفي نفس الوقت درجة حرارة المياه بارده فهيقوم الكمبيوتر فاصل البنزين فورا - وعشان كدا في الهوندا بتغير الكمبيوتر او بتغير الشريحة اللي عليها البيانات (نفس شريحه العربية التربو) - دا غير ان الذياده في قدرة المحرك مش هتذيد بالشكل اللي انت فاكره
يبقي لما تركب تربو هتلغي حساسات - ودا في الفرنساوي صعب جدا - وعربيتك لسي جديدة - انا راي تسيب عربيتك ذي ما هي
والله اعلي واعلم

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة ramy safwt مشاهدة المشاركة

الخطوة دية هتخرجك من الضمان ده شئ مؤكد




انت كده رحت بعيد جدا تربو الكهرباء و تربو اللى بيركب على سير الدينامو بيكونو باردين اساسا مفيش اى تعديل للحساسات هتلغى فلتر الهواء بتاع العربية و يهسقط مكانه التربو و خرطوم منه هيوصل على دخل الهواء و الاير ماس راكب و الدنيا كلها راكبة

بالنسبة لسينسور الحرارة فمش هيتعمل اى تعديل فيه كل القصة هيتفتحله فتحة فى الخرطوم اللى جى مع التربو و هيركب فيها و شكرا على كده بدون ما يتلغى ولا يتعمل فيه خربوش حتى وقت ما تحب تفكه هتفك عادى و ترجعه بمساميرة للفلتر بتاع العربية و طبعا مش هيحصل تغيير للكمبيوتر ولا حاجه

هيفرق معاه لكن زى ما وضحت مقدرش افتى الا اما اقيس المكنة و اعرف هتفرق قد ايه بالظبط

المشكلة اللى لازم نكون فيها صرحاء جدا مع بعض ايه فايدة التربو بالنسبالك ؟ و هل التعديل ده يستحق انك تخسر المدة اللى فاضله للضمان ؟ فى الحالتين انا مش كسبان حاجه انا فصصتلك الليلة كلها فوق بس لازم تقعد تفكر مع نفسك وقت كافى

المشاركة الأصلية كتبت بواسطة romeoalmansour مشاهدة المشاركة

طب حتي لو افتردنا انه ركب بنفس الوضع اللي حضرتك قلته الذياده في قدره المحرك (horsepower) قد ايه وخلي بالك اللي عايز يركب تربو ركب عربية معدلة وفاهم يعني ايه تربو - هل التربو اللي هيركب هيدي نفس الاداء ولو كومبيوتر العربية قافل علي قدره معينة فمفيش معني لرفع قدرة المحرك
والله اعلي واعلم
بصراحة حيرتونى معاكوا
بانسبة للهدف من التيربو فا اكيد علشان ازود الاحصنة بتاعت العربية و دة طبيعى بيبقى للمتعة
موضوع الضمان ، بيتهيألى مش هحتاج للوقت اللى فاضل فيه ، او ممكن استغنى عنه بس اشوف نتيجة مرضية من التيربو
المشكلة ان حضراتكوا حيرتونى و مش عارف اصلن هينفع يركب ولا لا ؟
و لو ركب هشوف نتيجة مرضية ولا بلاش منه احسن ؟؟؟
رد مع اقتباس
إضافة رد

أدوات الموضوع

ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة

الانتقال السريع

 MasrMotors غير مسؤول عن أي اتفاق تجاري أو تعاوني بين الأعضاء
التعليقات المنشورة لا تعبر عن رأي MasrMotors ولا نتحمل أي مسؤولية قانونية حيال ذلك ويتحمل كاتبها مسؤولية النشر


الساعة الآن 12:40 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
www.MasrMotors.com ™ Copyright ©2008 - 2024
Egyptian Automotive Community
جميع الحقوق محفوظة - مصرموتورز 2008 - 2017